Rabu, 23 Mei 2007

persembahan bercakap?

Salaam..
ini ulangan iklan betul! Tayangan Unggul sedang anjurkan pertandingan men-design poster 'anak halal' filem terbaru osman ali kat sini: bloganakhalal.blogspot.com
ya! saya penyokong & peminat shawal-af5.. byk gambar2 dr karnival af5 last sabtu kat sini: shawalaf5.fotopages.com ..kelmarin sempat saya bertemu mr.amboi!3X dgn PA-nya kat bangsar village. saja lama dah tak bercitcat & bergosipan yg dgr kabarnya dah abis blakon dgn sebuah pelem hindi? kau giler!.. byk banget gosipan yg off-record mahupun yg on-record dr al-kisah kes 'toilet' media idola dimana dia yg terfitnah.. psl af5 yg guna trademark amboi!3X dia.. sampailah yg terkini!.. kata saya, Al-hamdulillah.. dlm pd dibantai teruk lepas balik dr citcat sokmo ari tuh, rezeki dia dtg melimpah-ruah mcm cendawan lepas ujan! wahh! pepatah lagik tuh!.. yg terbaru, dia akan muncul dlm talkshow baru kat sebuah stesen tv swasta dgn seorg bekas pengkritik tetap af4.. saya tak bleh tulis bebyk kot psl what? who? when?.. tunggu jer PC derang kuar kat media sehari-dua lagi.. apa yg dpt saya katakan talkshow tuh bakal mletops vavaboom! katanyaaa!.. saya tanya gak, myspace tuh ada masa ker u nak hapdet? ada ker org nak add?.. dia jawab, kau tungguuu!.. kejap td plak saya sms yasmin tanya psl terkini latihan 'muallaf'.. she replied "Salaam. Having one now with Rahim Razali & Ning Baizura".. wahhh!.. korang nak tao lebih lanjut? baca jer blog yasmin.. lelain citer, fyi siri 'emil emilda' tgh rancak bersiaran kat tv3.. siap dah ada portal[radius.one] dan forum[cari.com] >> saya dah buh link kat kanan tuh.. tgklah opening-montage from youtube kat bwh nih.. oklah tu jer jurnal sesker ati saya kali ini.. besh ker?

kredit: ghaz

p/s: persembahan bercakap = talkshow.. sgt mcm subtitle dvd pirate kan! huhu!

Tiada ulasan: