Khamis, 14 Jun 2007

iqwal hafiz! [TERKINI]


Salaam..

Pertama kali saya dengar & saksikan adik Iqwal Hafiz ialah di konsert Seroja-Mawi tahun lepas.. mungkin Iqwal tak pernah masuk AF maklumlah umur dia baru cecah 15 thn.. tapi dia punya bakat yg besar spt Mamat-Exist di era 90an dulu atau Kristal di awal 2000an.. utk adik Iqwal, selamat maju jaya dik :-)




'bunga angkasa' by iqwal hafiz [kredit: aminnurrashid]



Salam bang...Ni ada video masa iqwal buat road show dgn RHB Bank di Penang Sabtu lepas. ~ iqwal

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Saya memang dah lama tau iqwal hafiz ada bakat yang besar sejak tengok seroja tu. saya pun teruja tengok dia nyanyi..suara besar walaupun baru umur 15 tahun. nanti dah besar panjang lagilah power kan.

Tanpa Nama berkata...

Wow... memang ada lemak la suara budak nih...

haruhi berkata...

sore mmg ala2 mcm mamat exist waktu dolu2 erm... tpi lagu jiwang2 mcm ni skang ni tak brp fofular...dier kene cri konsep lagu yg d trima org skrg ni kalo nak fofular... sore mmg dh bagus...good luck to him! :-)

Tanpa Nama berkata...

on da way to become an artist kn? my bf nye niece slalu nyanyi ngn dak ikhwal ni if der function kt memane..knl gk la ngn diek..huhu...neway gud luck to him too.. =)

ajami berkata...

all - truskn sokong iqwal!

che ku asma berkata...

sore iqwal mmg power...iqwal mmg ader bakat y besar...bukan tue jer...iqwal nie pun sorang y peramah n x smbong....
sy pun alwayz sokong iqwal...chayouk...n congrate 2 him coz da terplh tuk wakil msia d hollywood....dlm world championship of performing arts...
doakan kejayaan iqwal dsaner nnt...yeah...!!

Tanpa Nama berkata...

Just met Iqwal a couple days ago. Yesss he has a really great voice. A great personality indeed. Would love to meet him again =)