Rabu, 6 Jun 2007

jangan tidur lagi [pt.1]

Salaam..

Sabtu, 28 Mei lalu, saya menyaksikan keduanya beraksi live di Studio NTV7 utk rakaman episod 1 & 2 Jangan Tidur Lagi bersama a & a.. sebenarnya byk yg saya perhatikan, snap-kan & ingin kongsikan perihal di belakang tabir.. tapi biarlah dahulu.. anda saksikan sendiri di TV3 mlm ini tayangan perdananya pukul 11:00 mlm! Secara peribadi, saya dpt katakan bahawa talkshow mereka berdua ini.. KELAKAR GILER!

Sidang media:
UtusanMalaysia
BeritaHarian
thestar
mSTARonline
forumCARIcom

p/s: katakan pendapat anda selepas menonton prog ini di sini & www.myspace.com/azwanhajiali

ref: sudoku

1 ulasan:

haruhi berkata...

Bru jer lps tgk "Jgn tido lgi"... from my opinion, stakat ni sya tgk style (ada style lah~~ jgn mare fatin pnjam tagline sat noh~ hehe) talkshow ni mcm kind of mix of talkshow "Mcm2 Aznil" & "AC Di sini". Tpi topik perbincangan dier lain sket ler...fokus ngan isu smasa...lyk diz wek topic dier psl "p*ndan" BUT one thing yg rsa mcm tak besh, trasa mcm smua nyer d atur tak nmpak natural, lyk msa diorang pi lorong nak inteviu p*ndan tu & den msa inteviu kakak kat dlm studio tu...mcm acting jer...kalo bleh bior ler nmpak natural & spontaneous... Segmen inteviu guest artis tu plak mcm biasa jer... typical inteviu,nuthing special...both pengacara ada cara mereka tesendiri & takut gak if one of them bleh "tenggelam" kn the other but so far sya tgk both of them can work 2gether! Mayb dlm jangka msa yg pnjg (afta a few episod) the show can b improve much better dri yg 1st ni...insyaallah~ amin... :)

p/s: azean suke main sudoku tgh2 mlm ek? sya pon suke gak...it makes our brain works...yg lom penah coba...try it peepz..u gonna lyk it...bleh buat addicted tu~~~ hehehe