Isnin, 1 Oktober 2007

raya-AF5 & facebook


Salaam..

Inilah kompilasi pertama hasil paduan harmoni atau saringan individu suara-suara mereka yg menjadi pujaan kita dlm AF5 yg lalu.. kamu sayangkan mereka?.. maka, belilah cd yg asli di pasaran sekarang!

*lagu #1 - Cahaya Raya Jiwa Kita >> paling meriah! dan korang bleh main 'teka-teka' dgn jiran-tetangga: "yg nih sora saper?.. yg tuh sora saper?"

*ulasan lanjut akan datang! coz pakcik tak abis dengar agi & 'menyaring' sora2 derang!.. so, tak tau samada ader yg ke laut atau ke kolam?


www.facebook.com

add me!

bicara_skrip@yahoo.com.my

or

search 'AJAMI HASHIM'

3 ulasan:

nana berkata...

best nye suara si jejaka yg ke-4 nyanyi lagu cahaya raya jiwa kita tuu..suara sape erkk..;p

nanti tahun depan kita jmp lagi erk..

take care pakcik :)

nana berkata...

ehh excited sgt..terlupa nk say thanks..thanks a lot pakcik..
aritu ade gak dgr through phone..tp ni bole play byk2 kali..nak mintak post ke sini smua org busy kaedahnye..terubat jgak rindu ku buatmu..hahaha...
thanks again :)

joyah berkata...

farha...bingit tinger aku!!!