ASTRO A-LIST CHANNEL (JUNE 2014)

Khamis, 22 November 2007

www.murai.com.my ~ baju hitam aku!

Salaam..
Malam tadi aku menghadiri majlis perasmian http://www.murai.com.my/ di Sunshine Club, Jln Doraisamy. Sebelum balik, aku sempat bisik pd ajieb: "aku janji tak blog kejap lagi dgn gambar semua artis kecuali cast Anak Halal or point of view lain function tadi.. karang ada plak press sentap dgn aku coz buat laporan dgn gambar2 artis seblm derang! huhu!".. so, sebabtu aku tulis posting nih lain mcm ajer :-).. korang yg baca blog aku pepagi buta hari ni, kejap lagi gi beli paper or portal http://www.murai.com.my/ coz sure dah belambak gambar2 artis yg dtg dgn segala-bagai pose! tapi lebih baik korang lawati ajer http://www.murai.com.my/ portal tuh sure lengkap giler coz derang yg jd host kan?.. portal tuh memang bagus.. ntahlah aku rasa memang bagus sgt derang punya portal itu.. sejak pelancaran tak rasmi 1 Nov hari tuh pun aku dah lawati portal derang dgn url http://www.murai.com.my/ .. pendek kata, http://www.murai.com.my/ memang bagus serba-serbi!.. roslein pon sure cakap portal tu hebat coz dia ketua editor kat situ.. apatah lagi ajieb, ayie, elly dan thani.. mesti derang suma akan kata http://www.murai.com.my/ bagus giler!.. so, apalagi marilah beramai-ramai ajak satu kampung dan satu taman perumahan korang utk lawati www.murai.com.my!!!.. ok! cukuplah aku ulang byk2 kali bagi nak rak psl http://www.murai.com.my/.. eh! aku tertulis lagi nama portal tu.. ntahlah mcm best plak ulang2 http://www.murai.com.my/.. http://www.murai.com.my/.. http://www.murai.com.my/.. huhu! actually aku nak citer psl baju hitam aku kat majlis pelancaran http://www.murai.com.my/ tu.. aku baru balik dr pre-screening Kala Malam Bulan Mengambang kat astro paginya.. tetiba rasa nak join plak acara launching http://www.murai.com.my/ tuh.. so, ala2 trus jer dr astro aku ke KL.. sebabtuh aku pakai t-shirt ajer.. silap besar!!!.. kerana acara tuh ala2 berangan kena pakai baju hitam kelas2.. terus-terang bahawasanya aku ada baju warna hitam versi rasmi TAPI hari nih aku tak sempat nak balik rumah dan tukar!.. makanya, ber-t-shirt hitamlah aku sepjg malam!.. moral of the story: kalau nak pergi majlis pelancaran rasmi mana2 acara, spt acara http://www.murai.com.my/ ini, sila pastikan anda memakai baju kemeja hitam yg kelas.. kalau tidak, derang hengat kita ialah salah seorg dari waiter atau crew sound-stage!.. muahahahah!!!

mari berlatih memangkah & mengundi sblm pilihanraya!

backdrop www.murai.com.my ajer??? artis takdakkk??? souvenir dr www.murai.com.my
ANAK2 HALAL
di sinilah pelancaran www.murai.com.my
mc pelancaran www.murai.com.my : alam & nana ker???
dekorasi tempat pelancaran www.murai.com.my
boss besar www.murai.com.my
lagi dekorasi di pelancaran www.murai.com.my
boss besar & separa-besar www.murai.com.my



seorg penyanyi baru yg bakal merakamkan album di UK.. errr, Ulu Klang???.. bro lu rock kapak beb!!! yeah! yeahhh!!!

NOTA:

TAHNIAH KPD SEMUA STAFF DI http://www.murai.com.my/ !!! ok! aku stop tulis http://www.murai.com.my/

3 ulasan:

yus berkata...

promo product company nampak..hihi..maner yg bagus..murai ker..gua ker..manggaonline...jawab pakcik..

Tanpa Nama berkata...

alamak terlupa nak gi nie..ari tue ingat...melepas...

azlandaniel berkata...

terlupa nak letak nama