Rabu, 2 Januari 2008

blogger kat astro awani?

Salaam..
Fyi, blog saya ni, tontonfilem, amirmuhammad, jimi-wiser, dunia-vovin & faisal tehrani telah di-quote dlm rancangan Gala TV astro awani [ch 123] pukul 10 mlm 2 Jan '08 yg lalu berkenaan Anak Halal! Rupanya hanya sepatah-dua kata ajer.. tapi blog layout saya ni bukan main lamaaa ditayang! huhu! terimakasihlah kpd tuan produser Gala TV ;-)

3 ulasan:

DBI berkata...

yer lah pokcik..i pun tengokkk....

jimi berkata...

thank you ajami. dapat pun jimi tengok. terasa surreal plak. bila ader orang baca my review dan diulas plak di tv.hmmm i thought only one or two people jer kat msia ni yg baca.hik hik

fadz berkata...

my oh my..