Sabtu, 26 Januari 2008

ning europe - east to west [UPDATED]

international videoclip!!!


***click the pics***

*** more info?.. click here >> MRMANAGER ***


http://www.myspace.com/ningeurope

4 ulasan:

Lee Novotny berkata...

Harus mak nak try dengar lelagu inniew... Semoga ning sukses di Europe. Tapi promosi kena besar besaranlah jugak sebab no one knows who Ning is here...masa Anggun femes kat Europe dulu pun, kat UK nobody really knows about her either...so promosi kena promo tak hengat!

wawa berkata...

wahhhh... ning dah ada int album. *claps and cheers* harus ku dengar. tp grrr kat int connection yg mengong smpai x leh bukak myspace... ngek btol la..

iwuzere berkata...

dah dengar lagu2 ning tu..paling minat tango in paris n age of pollution..album ning kat europe ni dah kuar ke?tapi ning sempat ke wt promosi album die..die bukan sibok uruskan perkahwinan die ke??

Megat Eusofe berkata...

uncle ajami
your page dah update la
cantek sangat2
simple but penuh dengan informasi
hhuuhuhuhu
jelous tgk
rajin cam semut la uncle ajami nie
huhuuhuu
megat pun ingat nak update my blog
but malas after tgk html yg berselirat tu

huuhuhuh

well done uncle