Sabtu, 10 Mei 2008

Apa Kata Hati? & Red Box

jaclyn victor nyanyi live 'dambaran cinta'







http://filemapakatahati.blogspot.com/

Salaam & hi..

fyi! saya yaaa amats bz dgn kerja2 mkn gaji tetap & menyiapkan youtube BUAL SANTAI dgn Saw Teong Hin.. btw, website TAYANGAN UNGGUL dah maju & update sekrg!.. pegi ler klik coz nx wk 14 Mei ada preview Apa Kata Hati?.. dlm pd tu, sapa yg nk blajo tulis skrip, saya ada update skit, sila ke blog yg satu lagik >> bicaraskrip ..ilmu free aku nak share dr pndgan & bacaan buku.. tapi tak ler best sgt pong!.. pasal konsert ke-8, & 9 AF6?.. hopefully RIZ, NADIA, STACY & NUBHAN stay!!!.. huhu!

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bro...just nak betulkan sket link address yang kat kanan tu..diddy supposed to be from af4 not af5.hehehehe

ajami berkata...

tQ anon.. i dah btulkn ;-)

wawa berkata...

tak sabau nak tunggu tengok citer neh =D