Sabtu, 3 Mei 2008

AF6: 10 SEBAB RIZ AKAN KE FINAL?


1. campak lagu apa pon, riz boleh improvise jadi style dia
2. riz rajin berusaha gigih.. sgt gigih yaaa amats!
3. kelab peminat riz dah jual t-shirt!
4. jasmi rejab bagi baju belang2 horizontal pon, riz nampak kurus.. (matilahhh!)
5. nama 'riz' pendek, so peminat senang nak jerit2 masa konsert
6. riz ada gambar superimpose oleh PEPARI.. errr, so.. errr.. riz ada kepak?
7. riz anak negeri perak, so rakyat jelata perak sokong riz
8. sebab ajami orang perak gak, so ajami pon sokong riz.. boleh?
9. mrmanager sokong riz, so pembaca blog mrmanager mungkin akan sokong riz.. (walaupun mrmanager tak mengaku)
10. klubbkidd actually suka2 ajer nyakat peminat riz.. larrriikkk!!! (go read his blog!)


http://rizfc.forumotion.com/

Salaam..
Cepat betul peminat riz bercambah kat internet!!!.. TAHNIAH!!!

p/s: lain2 links:
PEPARI
http://www.myspace.com/rizfanclub
http://profiles.friendster.com/rizfc

..dan sila baca artikel mrmanager berikut! huhu! best giler!!!

Riz In The Spotlight

13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

thanks p/cik tulun pomot rizfc kt cini,hehe

wawa berkata...

adakah pakcik salah sorang ahli? hehe

Tanpa Nama berkata...

How very interesting gitu.....

SweetMM berkata...

Come on guys we can do it Afundi Riz to finals then jadi juara!

sarah berkata...

jangan lupa AFUNDI RIZ. p/cik tak buat komen konsert ke 7 ke?

Awis Rahim berkata...

Mr Ajami... hmm... sekadar bertanya... kenapa ek org masih mengundi berdasarkan kenegerian??? huhu.. jangan mare... bagi saya Riz bagus tapi kualiti suara mcm Riz dah ramai la kat Msia nih... mcm susah jer nak bersaing... apa pun.. AF6 kurenggg laa...

Sarah berkata...

Bung Ramli MS sendiri mentioned suara Nadia, Riz and Nubhan belum ada kat market... apasal Cik awis kate berlambak...hehe..walau apapun..kita sokong je yang kita minat okay :)

Awis Rahim berkata...

Cik Sarah... First of all, saya Encik Awis bukan Cik yerr... huhuhu... Nubhan n Nadia saya setuju sore diorang blum ader kat market... pandangan saya pasal Riz tuh, sekadar pandangan... tone yang nyanyi lagu2 balada.. mcm Anuar zain, Hazami, Fazli Zainal... But it still can be polish up via finding his own identity... other than that its true.. sokonglah sapa2 yang kita minat ek Cik Sarah...

Have a nice day..

Tanpa Nama berkata...

pekak ke apa korang ni?
suara yang belum ada kat market ialah SAIDA yang takde kat supermarket, minimarket atau market ikan........ kekekekekkkkk

tomtombak

Aisyah berkata...

hi!!!!! afundi riz...he is the best...n i like his fighting spirit...RIZ BOLEH

p/s: its true kita ada rmi penyanyi btone lagu balada ni tp suara Riz ni kn lain ckit, ada identiti tsendiri

Yvonne berkata...

how do I contact you guys? I have a proposal for the 6 of you

Jie berkata...

Riz akan juara kerana dia cinta pertama

ajami berkata...

anon - no hal..

wawa - tataw!

anon - interesting indeed!

sweetmm - hopefully darling! ;-)

sarah - mebi #8/#9/final kot pakcik rev ;-)

awis - it's just AF dik.. mcm main bolasepak gak ;-)

sarah&awis - jgn gadoh2 taw!

anon - u off-tipic laaa.. kekekekkk

aisyah - jgn 'identity crisis' dah ;-)

yvonne - go here >>
http://thecouncilofsix.blogspot.com/

jie - bf lamaa sejibik ker? ;-)