Khamis, 29 Mei 2008

ESTET softlaunch

UPDATED: 30/5/08/5:27AM
*SILA KLIK GAMBAR*

http://filemestet.blogspot.com/



* di majlis itu, Sofi Jikan sempat menunjukkan di henponya, teaser filem LOBANG yg dibikin oleh produksinya!.. dan derang dah ada blog: http://lobangthemovie.blogspot.com/


Salaam..

Hari selasa lepas aku dapat sms dari seorg mamat.. bukan mamat sebarangan mamat tapi Mamat Khalid:

"29hb bertempat di pdg merbuk jam 4ptg softlaunch filem 'estet'! Ada makan juga. Sila hadir, kalau tak nanti disumpah sang kelembai. Thank you"

Masalahnya.. Padang Merbuk tu kat mana erk?.. ops! rasa macam pernah lalu-lalang & dengar nama tu.. ohhh! kena google lah kannn?.. ini hasilnya >> peta

*blog ni terpaksa 'di-facelift-kan' supaya nampak kemas & tak berat nak di-access dgn hanya mengunakan 2-column shj tanpa links.. tQ adam! walaupun dia tak paham bahasa melayu, tapi sure dia bangga giler coz aku asyik gunakan template rekaan dia! huhu!.. dan wahai kawan2 blogger aku, jangan merajuk tau!.. aku dah buatkan blog-links korang utk memudahkan aku klik kat sini >> ajami-links

*hari ni, 29.05.08 filem Apa Kata Hati? mula tayangan.. dah berbuih mulut aku promot kat member2 opis & krem jari menaip posting psl filem ni sejak tahun lepas!.. siap ada blog 'my tribute' tu!!!.. so, kalau korang sayangkan aku, pegilah beli tiket RM20 bawak awek/balak korang berhibur!.. atau beli ler tiket lebih utk belanja anak2 sempena coti skolah ni!.. berbaloi! wa cakap lu!!!.. btw, youtube Bual Santai kat bawah ni masih ada 2 part aku tak abis edit.. w/pon recorded bulan Jan'08!!!.. ampunnn incik Saw Teong Hin!!!.. maybe esok-lusa siaplah!.. w/pon ada ker org tengok perabis youtube tu???... nangisss!!!



*semalam pulak aku pegi launching Movie Carnival 2008 anjuran www.cinemaonline.com.my kat 1-Utama.. ada ler aku record event tu guna handycam tapi tak sempat nak edit pun!... pameran tu best wooo! (pameran katanyaa!).. boleh ler bwk anak2 sendiri atau anak2 sedara-mara yg datang KL atau anak2 jiran-tetangga yg tgh bercoti skolah .. so utk info lebih lanjut sila klik gambar berikut:


*kat tv pulak aku ter-tonton GADO GADO ~ lawak klasik [Isnin-Khamis, 4:30ptg & 11:30mlm, ASTRO RIA].. agaknya pogrem nilah asas paling bagus utk pogrem Raja Lawak Astro!!!

..dan rasanya inilah jugek pogrem yg 'memperkenalkan' geng2 Jalil Hamid, Sabri Yunus, Imuda, Ebi Saiful, Ebby Yus, Tam (semasa kecil) & penampilan khas maknyah2 di tv!

..lastly, happy belated tahniah to Stacy juara af6 sampaikan chief minister pun bangga giler katanyaa!.. walaupunnn!

p/s: cuba korang kira brapa byk & brapa jauh aku off-topic dlm posting ni?
..alamakkk! terlebih sudahhh!!!

Tiada ulasan: