Ahad, 20 Julai 2008

ArtfulCreator.com ~ forum

Salaam & hi..

Alhamdulillah, dgn bantuan adikku wawa saya telah berjaya membuat tapak forum utk penulis skrip wannabe mcm saya.. huhu!.. so sesapa nak join geng2 'Scriptwriter Group' dr blog bicaraskrip tidak kiralah kamu baru nak belajar menulis skrip atau dah pro atau saja2 nak join bersembang, sila klik ikon ini:


pereka logo:
KashAtWork @ stabuxguy

p/s: wawa! tQ sooo much dear!.. nanti ku blanja sekret respi erk! ;-)

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

asm, saya sebenarnya dah register forum anda semalam (dan posting mesej) tetapi harini dah tiada? aka saya tidak lagi ahli berdaftar. perlukah saya mendaftar semula? - blueocean

Ajami Hashim berkata...

blueocean,

lupakan forum semlm tu.. yg ni tapak baru dik.. ofkos kena reg baru.. sori & tQ dear :-)

zafi berkata...

salamz..
bro im back hoime now!!! :P
have u watched AIR CON in klpac?
it was awesome! what a surprise!

ili syazwani mk berkata...

Encik Ajami Hashim, hai jumpa encik kat sini. Thanx untuk post encik and ade gambar saya yang buruknye muka tu bile nyanyi.

Adoi la..

Saya pon first time dtg MASKARA ari tu. So saya geng la dgn encik ok?