Ahad, 10 Ogos 2008

bila blogger bercakap live! huhu!

Photobucket


artikel penuh >> "Filem Melayu Tidak Laku... Betul Ke?"
youtube:
part.1
part.2
part.3
part.4
part.5
part.6
part.7
part.8

*artikel yg mungkin berkaitan >> kawan baik aku
*komen dr forum.cari king_kong >> komen1, komen2

9 ulasan:

anap_ilmi berkata...

uish..kt mn tu yer?cmne nak tau ek de prog2 tuk blogger nih.huhu

Danielle_Corleone berkata...

wow! gua respek sama ini blogger! :-)

de l0vely lem0nie berkata...

abg ajami next time akan ada lagi ke ni? Saya terigin nak g....
apsal la ada si producer tu...ruin my mood..angkuh betul bagi petir karang baru tau. Kalau saya ada kat situ saya xpasti samada saya boleh tahan ke x...ahhhh

deennasour berkata...

erm sempat lagi ek ajami sentuh hal newpaper ari tu..betul gak,
kalau movie blom kuar, media dah kata filem tuh tgk pon tak paham...mmg bagi impact laa~

Op berkata...

kalau ada lagi warwarkanlah. boleg geng lain join sama ajami.

Ajami Hashim berkata...

Salaam all..

anap ~ menara STAR

danielle ~ huhu!

lem0nie ~ as businessman, ada yg 'betul' gak apa yg DT ckp actually..

deen ~ mmg sempattt!!!

op ~ kalau geng2 Sol-jah mai mau mletups forum tu! haha!

de l0vely lem0nie berkata...

yeah...memang ada yang betul. Tapi dia angkuh. (apsal la nama restoren dia pun ..'lemon')

fadz berkata...

sorilah ye kalau ko tera apa2 yg aku tulis.. i dont mean it tau, ala acah2 sesama kawan kan?

Ajami Hashim berkata...

lem0nie ~ musti restoren tu ko yg bagik nama kannn?

fadz ~ kau gilaaa nak tera?.. itu kan promosi?.. wakakakahhh!