Isnin, 15 September 2008

lemon vs. David Teo?



Salaam..

Ini bukan iklan promosi buffet berbuka puasa di Lemon Restaurant atau sogokan promosi utk filem SENARIO THE MOVIE: EPISODE 1.. bukann! posting ini sedikit pasal David Teo yg saya jumpa & sembang secara sgt dekat sampai boleh bertepuk-bahu!.. sebenarnya ia majlis buka puasa anjuran MiG (thanks to budiey yg sms & Azahari - staff MiG yg sudi melayan aku membebel).. itu sahaja.. jujurnya, inilah kali pertama saya betul2 duduk bersembang dgn David.. dan bak kata org banjar ~ don't judge a book by its cover!.. huhu!.. entahlah, mungkin inilah yg dipanggil twisted plot-point dlm skrip filem kot?.. persepsi kita akan sesuatu perihal yg kekaburan dek mendengar dari mulut org lain shj pasal seseorg kadangkala tergeliat dari personaliti sebenarnya, membuatkan kita berprasangka liar & menjauhkan diri utk tidak terkawan dgn seseorg itu! (panjangnyaaa!).. tapi bila kita sendiri hampiri & dalami realiti siapakah dia?.. barulah kita akan faham kenapa lemon ada dlm ice lemon tea?.. dan David Teo ialah David Teo?

Oh! ya!.. restoran tu lokasinya di Mines:

LEMON RESTAURANT

Mines
G-CQ3 Mines Shopping Fair, Jalan Dulang,
Jalan Resort City, Seri Kembangan,
43300 Selangor
Tel: 03-8942 5399 Fax: 03-8941 7399

Kajang
G8, 9, Metro Point Complex
43000 Kajang, Selangor.
Tel: 03-8737 4023 Fax: 03-8737 4064

Selayang
Lot LG09A, Lower Ground Floor, Selayang Mall,
Jalan SU9, Taman Selayang Utama,
61800 Batu Caves, Selangor
Tel: 03-6136 3299 Fax: 03-6136 0299


p/s: jom tgk Fenomena Seni 12/9: Rosyam Nor (host), Jurey Latif, Dr Mohd Asri Zainul Abidin & Faisal Tehrani.. saya teringat sesi saya & sultanmuzaffar pernah ke RADIO24 utk membincangkan secara kecil2an pasal blogger >> BLOGGER & RADIO24 & PEMBULI SIBER

KREDIT: proalahkam



3 ulasan:

syd berkata...

hye bro,kite di majlis yang same tadi ;-)

Ajami Hashim berkata...

syd, sori sgt aku tak tegur ko coz aku 'pemalu' orgnyaaa!.. huhu!

syd berkata...

samela bro..nak tego bro tadi tapi mcm segan gaks..hehe2..samela pemalu ^_^