Ahad, 19 Oktober 2008

abang graduan kemas hari ini!

klik utk besarkan pic yg ensem!

aliff eiman ajami ~ okt 08 (graduasi)

aliff eiman ajami ~ jan 08 (hari2 pertama pakai uniform)


*habislah kakredmummy ada saingan blog psl anak2!

TERIMA KASIH kpd kakitangan TABIKA KEMAS, SRI TAMAN BARU, AMPANG!
eberibodi! cakap ramai2: "tahniah abang!"

UPDATED 20/10/08 ~ papa ajami telah merekodkan acara gilang-gemilang itu dan akan menerbitkan sebuah filem pendek bertajuk 'KEMAS' yg akan meletup di pawagam blog ini ..hahaha! papa dah kemaruk buat short filem katanyaaa!

"KEMAS" ~ teaser


9 ulasan:

deennasour berkata...

ajami~
sorry tak dpt nak pg rumah terbuka tadi,
sbb ada projek tak bereh lagi,
esok kene kerja,
ni semmua pasal subsidi minyak yg asyik2 ada je perubahan...grr
aku mcm nak suruh je rakyat malaysia ni smua naek lrt,fuh~

TAHNIAH ABANG!!!
hohoho

p/s : saya ada buku utopia trauma

one love berkata...

cute!

selamat bergraduasi ABANG :)

Redmummy berkata...

Ha?

apa??

eh anak mung x de rupa mung, hensem anak dari bapak weih!

hi abang, aunty nak dating boleh?

:P

saingan apa weih??

goth berkata...

mak ai...graduan dah....TANIAH...jgn jd mcm uncle ni.....SPM tu pun amik 2 kali...itu pun tak pas...hahahahahaha

wawa berkata...

wahhh.. comeylnyer abang.

dah besau dah ;)

tahniah abang!

Tanpa Nama berkata...

wahhh dh konvo cepat mase berlalu..
hahhahhahha

so ensem lah abg ni..

pakcikk amik lah aqua jdk menantu..

plis plis plis...hhhhhahaha


(gurau jer)

yg benar aqua..

selamat hari raya pakcik...hehe

Umi Mia berkata...

mesti abg ajami rasa diri dah tua sebab anak dia dah jadi graduan...hohohoho...sy lambat setahun..nak rasa emo2 anak bergraduan nih.....(wahaha..baru graduan tadika..kalau dah U punya nanti..mau gak guling2 nangis dlm dewan..hohohoho)

amy ikram ismail berkata...

wah hensem nye anak ko... huhuhu.. la.. aku ingat ko belum kahwin lagi.. ye la dari dari kaca mata aku mcm bujang je.. tak sangka blogger sensasi nie dah ada anak.. harap.. dia akan jadi apa nanti?. Artis?. Pengarah Filem?. karyawan?. hehehe

Ajami Hashim berkata...

all,

ABANG ckp "tQ uncle, aunty, abg, akak suma! muahhh!"