Ahad, 12 Oktober 2008

Shoffi Jikan

TERKIN! Shoffi Jikan @ The Gathering! 18/10/08
http://www.ifilmindie.com/

kiri: ESTET, kanan (atas): ROCK, kanan (bawah): KALA MALAM BULAN MENGAMBANG

preview ANAK HALAL

Aku pertama kali bertegur-sapa dgn dia masa Malam Gala Anak Halal dulu. Selepas itu kami bersahabat. Kamu cuba imbas mana2 filem yg telah dia lakonkan >> sinemamalaysia

Akan datang tonton pula filem ESTET lakonan dia sbg Junna


Di samping itu, filem arahannya LOBANG akan ditayangkan di KLPAC pd 18 Dis nanti! Dia juga akan beraksi dlm filem pendek arahan Mamat Khalid khas utk MASKARA Shorties (rujuk: http://maskara-shorties.blogspot.com/ )


Zul Kapan-Malaikat Maut dlm ROCK

5 ulasan:

Danielle_Corleone berkata...

gua minat style Sofi Jikan! cara dier bercakap tu ada cara sendiri. :-)

Ikhares berkata...

Soffi Jikan memang Rock!!!

Zul Kapan rules!!!

Still tunggu bila dia nak jadi hero...

Ajami Hashim berkata...

danielle_corleone - kita tunggu kot2 dia blakon jd org bisu plak.. camner agaknya?

ikhares - atau heroin?.. peh! tak dpt ku bygkn seandainya SJ brani utk blakon jd drag-queen mcm To Wong Foo?

fadz berkata...

Sofii Jikan ialah satu kesegaran buat watak-watak filem Melayu, setakat ini, beliau macam Adlin Ramli sewaktu mula-mula diperkenalkan di layar, membentak mata penonton untuk mengenali kehadiran beliau, baik Rock, Cinta, termasuk Bilut, Kala Malam Bulan Mengambang dan Zombi Kampung Pisang. Walaupun produser belum sanggup menerima beliaus ebagai teraju utama, hasil-hasil 'few seconds on screen' ini sudah memaparkan kekuatan karisma beliau menggamit tumpuan penonton. Sofii Jikan, anda seorang pelakon yg akan pergi jauh walaupun dalam watak pembantu.

lullaby berkata...

eh aku ingat aku sorang je peminat soffi jikan..hu hu hu.