Khamis, 18 Disember 2008

HISTERIA ~ trailer & ost

TRAILER



HISTERIA ost ~ Nadia AF6

HISTERIA ~ Nadia AF6
lagu & lirik: Nurzaidi Abd Rahman
ke mana engkau pergi
ku akan turuti diri kamu
setiap hembus nafas mu
akan ada di sisi kamu
walau kau coba 'tuk sembunyi
kau tak kan dapat terlepas
kau kan jadi milik ku
tiada tidak lagi
usah kau merayu aku
setiap manusia
yang hidup di dunia
pasti akan jelas hutang mati
mati mati ohhh..

website:
~ Doghouse73Pictures
~ pakar kesan khas: Ella Sandera
~ Nadia AF6
~ Tayangan Unggul


15 ulasan:

cappuccino berkata...

ishhhhhhh..mmg best giller cite ne..mcm filem siam..bravo utk tuan director & gengs...

razor berkata...

ye la ye la...nak gi la ni...

adui..

pipiyapong berkata...

best..best..nanti boleh laa jemput gua lagi. Tapi yang ada makan makan laa..

miezi berkata...

akhah..jemput la lagi ye :)

razor berkata...

en ajami adalah seorang yang kacak, tampan, hero malaya, model pan asian bla bla bla..~~membodek kelas pertama dengan harapan ada lagi invitation lepas ni.

huhu

trimas!!

deennasour berkata...

aku tidak datang kerana aku tidak ada baju hitam seperti kau pakai malam tadi..ahahaha

gala histeria, berprotokol gila la plak, mencik lah~

goth berkata...

dgr gak kabarnyer certa ni dh tertayang di temasik...hmmmmm...nak komen...tak per kerja org....bg wa...ok jer....

Redmummy berkata...

bang jemi

mekasih ye bang

soksok jangan lupa jemput lagik

tp cam biasalah

kalo cite seram2 nih aku anto korang sampai depan pintu panggung je lah

pastu aku kena lari lelaju....

Ikhares berkata...

aiseh apesal nampak macam meriah je previu filem histeria nih???? alalala nyesal tak dapat pergi!

Ajami Hashim berkata...

komen pukal:

all,

ekceli tQ to TUSB coz aku cuma 'org tgh' jer ajak korang ;-)

NOTA: apa2 rev (atau taknak rev) adalah hak korang sdn bhd.. good or bad belakang kira.. itu sudah cukup baik kpd TUSB coz dpt feed-back dr penonton.. muahhh!

sinaganaga berkata...

Thanks to TUSB - part makan2 tu memang best, ha ha.

SYAFIQ YUSOF berkata...

iklan dia bila nak kuar???

http://syafiqrevolution.blogspot.com/

Ajami Hashim berkata...

Syafiq Yusof a.k.a anak teruna Datuk Yusof Haslam ~ iklan tv & tmo rasanya mulai nx wk dik..

kau layan laa lagu nadia-af6 tu ;-)

pjoe berkata...

aku refer revie pp je
dia cakap best
aku percaya!

wénkt berkata...

jom tgk skali lagi nak?
haha
buang tebiat