Khamis, 18 Disember 2008

HISTERIA @ pawagam!

SEKARANG!

ajami: apa projek akan datang?

james lee: bla bla bla.. I want to pay homage to all the filmmakers that I like, action movies etc.. so mungkin the last movie I want to make is Senario?

ajami: (gelak tutup mulut di belakang handycam Sony)

*sedutan bual santai Ajami Hashim dan James Lee pada Sabtu, 13 Dis 2008 yang lalu..

james lee, jembalang & ella sandera

ulasan awal kawan-kawan kat sini

off-topic: mari mencocok Siti Jarum! kat sini

11 ulasan:

Nik Akmal Hareez berkata...

Harus tengok citer ini you'ollss

Ajami Hashim berkata...

Nik Akmal Hareez ~ do u mean senario?

*pehhh! nama skema penuh IC tuh!!!

Nik Akmal Hareez berkata...

hahahaha...alamak..jeles ker...akaka...i mean "Histeria"...haha

razor berkata...

tertanya2 gak, kenapa iklan radio tak masukkan seru hantu raya dari awek gua, lyana jasmay. baru la ngeri..

sape tk tengok lagi citer ni? sape? sape?

rugi o..

p/s: mi, kita tgk komen blogger bole kurangkan jumlah penonton tak. hehe

Umi Mia berkata...

I dah dua kali tengok ni tau termasuk yang preview tu...2nd time tengok dgn husband..sbb dia pun antu dengan citer hantu....ari tu tanya apa pendapat dia tentang Histeria..dia cakap not bad....salah satu dari citer hantu malaysia yg dia suka...

Tanpa Nama berkata...

lagi lari topik: walt disney lebih cool dari pengarah antoo fighter dan kawan-kawannya.

http://blogs.suntimes.com/ebert/2008/07/the_balcony_is_closed.html

pjoe berkata...

liyana jasmay!
ohhh

Nik Akmal Hareez berkata...

yuhana yahya laaaaa ..ekeke

Ajami Hashim berkata...

reez, razor, umimia, pjoe ~ jom bergather2 tgk histeria lagik nakkk? (tiket bayar sundri laaa! hahahha)

Ajami Hashim berkata...

tanpa nama ~ tq bg link artikel tu!

"Disney was great to work with. Everyone called everyone else by their first name, even the president, Michael Eisner. The wonderful Mary Kellogg was put in charge of our show, and was our cheerleader and den mother. Rich Frank was president of the Walt Disney Studio. When he gave a speech, he took along a reel of clips showing Gene and me trashing movies he had produced. Great jollity. Disney never once objected to our negative review of one of their pictures. Great class."

fyi, gua mmg respek pakcik Roger Ebert punya rev yg kdg2 aku tak setuju gak dgn opinion dia! aku cadang mulai next year 2009 gua nak buat ulasan RINGKAS & BAGI STAR pulakkk! boleh? ahahahaha!

Tanpa Nama berkata...

lagi link yang mungkin berkaitan dengan link lagi lari topik:
http://www.filmlinc.com/fcm/nd08/fccrisis.htm