Rabu, 3 Disember 2008

introducing: YUNA


www.myspace.com/yunaroomrecords

Aku terjumpa YUNA di blog eskapisminda memang hebat bakat awek ni! beli EP-nya di sini:

Selangor: WONDERMILK 41 Jln SS21/1A, Damansara Utama >> peta

Kuala Lumpur: DOLLS STORE Bukit Bintang >> peta

Kuantan: THE CROCODILE ROCK Lot 4360-B, Lorong Datuk Mahmud 1, off Jalan Telok Sisek >> peta

more info:
~ yuna-myspace
~ yuna-facebook
~ eskapisminda

16 ulasan:

coffeeHolic berkata...

ajami, astro tgh cari script writer,
cube ah.

good luck!

Ajami Hashim berkata...

yangg, sah2 i keja kat astro.. i nak bantu company lain!.. larrikkkk!

Eskapisminda berkata...

Salam Ajami, thanks for visiting dan membantu promosi YUNA. Good luck in your film script! (tak sabar nak tunggu ia siap dan ditayang :)

coffeeHolic berkata...

oh la... mane i tau. u department mana?

Yuna ni dah lama dah berlegar dalam indie music. hope dia sucseed. mmg dia talented!

one love berkata...

best tak yuna nih?
maybe i shud check her out :)

Ajami Hashim berkata...

dgn ini dimaklomkan bahawa EP yuna kat DOLLSSTORE & WONDERMILK sudah HABISSS!!! gua dah call dedua kedai tu tadi.. so, sapa nak sgt tak sabar boleh beli kat KUANTAN!!!

gua menangisss!!!

ainfazrin berkata...

bro, yuna mmg best gile. and EP dia susaaaaahhh nak dapat! dari tahun lepas try tapi hampa :(

ni bukan menangis lagi. mata dh rabak dah ni tau.hakhak.

Ajami Hashim berkata...

yuna! if u read this.. cepat laa buat 2nd batch EP copies!!! penat laaa dgr kat myspace jer!!!

borzack berkata...

few weeks ago Yuna came to our office to record our Jus Radio show. Siap dapat beli EP and autographed sekali huhuhu... (tak tau ko nak, aku belikan untuk diri sendiri and Musa jer)

borzack berkata...

kalau nak dengar Yuna bercerita dan nyanyi live, tune in to Jus Hot Seat :)

Nik Akmal Hareez berkata...

hihi...yuna sgt advanced..tibe2 dh jadi buah mulut org ramai =D
go yuna go yuna go....weeee~

NEYSEEY. berkata...

en. ajami, kenal blog anda melalui blog where. Kalau dapat stok yuna ni boleh saya pesan satu? TQ
(sorry yek, baru kenal terus minta tolong. Saya berani minta tolong sebab dari tulisan2 en. ajami saya tahu encik seorang yang baik hati)

M.U.S.E berkata...

hey yuna lah~!!!

XD

hehe..boleh encik ajami...
the more the merrier~!

just bg your emel yg guna utk blogspot ni, nnt sy add jd author.

=)

M.U.S.E berkata...

ok dah add dah~

feel free to kritik filem/teater/muzik/apa saja berkenaan seni kat KPB ya~!

=)

p r i n c e s s berkata...

tumpang lalu ...

yup2 ... yuna is one of the indie lady singer and she is superduper superb!!! ^_^

lydiarayyan berkata...

can anyboby in kuantan buy it for me...and post it..i'll send the magic money through cimbcliks