Isnin, 2 Februari 2009

Bintang Ragut Bulan ~ filem arahan Soffi Jikan (akan datang)

*Soffi Jikan di 'Gudang' dia ~ mamat ni memang indie yaa amats!
*Q&A Ajami Hashim & Soffi Jikan klik sini >> bintangragutbulan.blogspot.com
p/s. ya! aku contributor kat blog itu! bila lagi nak tolong hype-kan kekawan kan? hahaha..

kamu suka blog ini? so klik ikon di bwh & afundi ajami! hahaha!
blog awards

23 ulasan:

razor berkata...

offtopic:

abang ajami the bulu ayam;

http://esoklusa.blogspot.com/2009/02/projek-bloggers-12.html


*kalau free eh

Ajami Hashim berkata...

baiklah razor ;-)

amy ikram ismail berkata...

tayangan bile bro?. jangan lupa aku ye

Jaja Kadir / Coffeeholic berkata...

http://aidirahimi.blogspot.com/2009/02/sinkronis-2009-sebuah-gumpalan-noir.html

my name is KARL berkata...

soffi jikan buat film??

wow

Ikhares berkata...

ragut???
macam lembu dekat padang rumput tu ke??
hehe...

tak nak buat screening dekat puncak perdana???
:)

mamat khalid berkata...

ah ajami bukan tau tgk filem melayu. dia kata knp kita tak buat filem mcm filem titanic!

deennasour berkata...

ai, ni bila nak bawak pg minum2 dgn sofi jikan neh?

dulu kata nak kasik kuriositi?
mana mana?

and filem pendek romantis itu?
dimana2?

syada berkata...

td nmpk en ajami kt mph alamanda..
tp segan nk tegur..
cr novel ape?

Aidi berkata...

Soffi seringkali mengingatkan saya dengan watak ala-German Nazi dlm KMBM (Mamat), malahan lebih baik wataknya dari Robert Carlise dlm Telefilem HITLER The Triumph of Evil beberapa tahun dahulu. Salam perkenalan buat Bro Ajami.

Azer Mantessa berkata...

haha
mang indie :-)

fadz berkata...

bang mamat, pedas tu bang mamat oi!

one love berkata...

bintang ragut bulan!

bolehlah...
hahahhahah ;p

takleh blah wo! abg sopi teruja ya amat dengan filem pendeknya ni!

semoga dia berjaya :)

Jaja Kadir / Coffeeholic berkata...

fadz, abang mamat khalid bergurau tu lah. dia dengan ajami memang selalu begitu=)

ye ke tak ajami?

=)

Ajami Hashim berkata...

amy ~ ujung tahun kot tyg

karl ~ lama dah ekceli!

ikhares ~ apakelas tyg kat situ? larikk!

incik mamat ~ eksennn! mana keychain dr rotterdam ekkk? btw, sah2 titanic idolaku sepjg jaman!

deen ~ sabarrr! hero kalah dolu beb! haha!

syada ~ i & wife cari novel Ramlee Awang Mursyid.. kitaorg dah ketagih novel2 RAM lepas baca Ungu Karmila! nx tme tegur laa dik!

aidi ~ soffi ni campak ke laut jd pulau jerjak.. campak ke darat jd the mall! hahaha..

azer ~ serius bro! dia buat sdn bhd! sipa pakai PC sebijik jer Xderlah 2-3 bijik mcm post-hse yg grand2..

onelove/nurul ~ yeszaaa! sopi mmg overrr! tapi kelass gitu!

jaja ~ abg mamat mmg jeles blog i nih lebih fofular dr blog azwan ali! hahaha!

Jairo berkata...

wahh syabas en. sofi.. dah buat wayang.. tak sabar nak tengok... lakonan dia dalam wayang Rock abg Mamat mmg best..2 thumb up!!! keep it up!!

Ikhares berkata...

wah..wah..wah...
titanic ye uncle..
kelas...

p/s: lepas ni bolehlah buat short 'sms' versi titanic pulak ye...

cerita pasal buruh binaan tengah sms time atas kapal nak bawa lari anak dara orang balik indon...

hua hua hua...

Joey Mie berkata...

saya bakal promotekan filem ni

caca berkata...

off-topic jap:

abg ajami, ade buat review citer -Cape No.7- (Taiwan) tak??
nak baca la... TQ

BudAk hijAu berkata...

sofi jikan best! :D

@t00neY r00neY® berkata...

wa..sofi ni mmg cool ler...
da bikin pilem..hebak!

tepung-gomak berkata...

ni baru la mamat ibrahim ( org minyak naik minyak)..hahaha
..go0dluck soffi jikan (ada spm)

Tanpa Nama berkata...

hye encik soffi jikan




www.chronicgerillagallery.blogspot.com


syaa peminat..he he