Jumaat, 1 Mei 2009

tahukah anda?


kredit gambar: vovin

blog pertama sekali yang saya daftar ialah:
bicaraskrip.blogspot.com
dulu asalnya blog itu cuma tempat meroyan sesuka hatiku mengenai penulisan skrip filem?

p/s: SELAMAT HARI BURUH KASAR!

10 ulasan:

I am Karl berkata...

hahaha

selamat hari pekerja bro!

njoy arini dgn wife & kids

Azer Mantessa berkata...

salam

saya blog carca merba selama nih so saya buka satu lagi blog :

mantessa.blogspot.com

blog ini khusus untuk music, writing music, music and animation programming and anything in between.

Tanpa Nama berkata...

dah lari makna bicarskrip tu bang oi. tambahlah lagi satu belog baru.

addyaholix berkata...

blog saya tunggang terbalik.

selamat hari buruh kasar? kalau yang halus mulus bang?

ryann berkata...

suka ajami bicara tentang skrip mcm dulu tu

seniman jalanan berkata...

satu sumber rujukan aku suatu ketika dahulu...
tapi oklah jadi jurnal yang boleh dijadikan rujukan penulisan skrip...
selamat hari kunta kinte...

blackpurple @ jowopinter berkata...

Berapa kali seminggu kau cukur rambut mil... hahaha!

sinaganaga berkata...

wow! hensemmmm

amirnazrin berkata...

huiyoooo.isap rokok ikut telinga.boleh ajar tak bang.nampak cool la.

Ajami Hashim berkata...

Salaam..

karl ~ u 2 bro! muahhh!

azer ~ ok! i dah link!

tanpa nama ~ belog baru dah x larat! blog lama tu jadi rojak pun sodappp! ahahaha!

addy ~ kalau yg halus mulus kena nyanyi lagu jamal abdillah+m.nasir! kahkahkah!

ryann ~ skrg dah upgrade katanyaaa! huhu!

seniman ~ tQ! ikhlas ni tau! muahhh!

blackpurple ~ 2 minggu skali! brader india kedai gunting tu pun dah lali musti no.1 jer aku mintak! siap ada urut2 tulang blkg & picit2 kpla pakai myk kelapa tau! muahahaha!

sinaganaga ~ tapi kumismu totap hensem ya amats! lalala!

amir ~ tu bukan ikot telinga! tu ikot tepi dahi supaya minda berasap katanyaaa! ahahaha!