Khamis, 10 September 2009

ajamihashim followers?

Pernah tak korang terfikir kenapa blog korang ada followers? Mungkin sebab diaorang suka baca blog korang yang best giler ya amat kan? Sebenarnya setiap kali ada followers baru, saya pasti akan klik blog diaorang untuk tahu serba-sedikit latar siapakah empunya blog itu? Tidak saya nafikan bahawa sebahagian daripada followers blog ini sememangnya kawan-kawan blogger a.k.a. kroni ajami yang memang dah kenal rapat dan pernah berjumpa di luar dunia internet. Namun ada juga yang tidak pernah saya bersua-muka tapi sudi juga nak follow.. hahaha! Selain followers, blog ini juga di-link-kan oleh banyak blog lain dari berbagai peringkat umur dan minat. Hey! Hari ini saya terfikir untuk buat 'sesuatu' sebagai tanda terima kasih saya kepada semua followers blog ini yang berjumlah 166 blogger (10 Sept 2009) setakat ini. Saya akan buat posting khas untuk 10 buah blog secara rawak untuk setiap bulan pada setiap 10hb dan korang pembaca blog ini boleh layari dan komen apa saja tentang blog itu! Saya juga dah buat 1 blog khas untuk link-kan semua blog followers ajamihashim kat sini >> ajamifollowers.blogspot.com (sedang dikemaskini). Akhirkata, terima kasih sekali lagi kepada korang semua yang rajin betul following blog ajamihashim yang tak seberapanya ini!.. muahhh!

Berikut ialah 10 buah blog yang hebat-hebat belaka isinya untuk edisi Sept sebagai sesi pengenalan dan upacara perasmian kataaanya!



14 ulasan:

miezi berkata...

wahh....menghargai..hehe
nak tiru style camni gak lah... (gilalah plagiat)..hahaha

dodol sahaja berkata...

bro,dodol names after my friend teasing me and call me dodol bcoz dia kater saya blur,itu sahaja
((=
pepapun,
doozo yoroshiku onegaishimasu

I am Karl berkata...

wah3x

bro, ini bukan lawak "sifu & tongga" kan?

tq.tq.

to me, menulis ini sekadar satu kepuasan... dlm penulisan juga, ada 'sharing'. sharing of ideas, sharing of thoughts, sharing of experiences, sharing of happiness etc

tq once again bro!

hope akan lebih rmai lg memeriahkan dunia blogger2..

fadz berkata...

tq.

semoaga Allah melimpah ruahkan rezeki ko, ekekeke, aku ikhlas ni!

komen aku: ko mmg takde kerja sebenarnya kan?

FAD ARIFFIN berkata...

tima kacihhh tidak terhingga en. ajamiii... menjadikan blog saya antara yang terpilih untuk edisi pertama!

AYAH AIMAN (AA) berkata...

wah ramainya follower. blh tahu aper rahsianyer???

Duke Luce Dell'amore berkata...

wah!kmain meriah..
smoga blog uncle trus maju dgn pengisian yg hebat2 blaka..

Joey Mie berkata...

thanks tak terhingga....semoga blog ini akan terus diisi pengisian lebih mantap2 ..

razor berkata...

haha...saya selalu pk bila kita ada follower sbb org tu nak kita pulak follow blog dia..kihkihkih...


nyway, saya kat tganu ahad mlm. so, takleh nak join pribiu karoke. sgt tak paham. time saya kerja di tganu, ada preview best2. saya dtg kl, hape pun takde. mcmana anda tau saya takde kat sini ha? gps a? huhu

p/s: aku nak follow blog ni gak ah. dgn harapan bulan depan ada blog aku diiklan kat sini. muahaah

omgpetch berkata...

masa pertama i know about this blog post, when was my friend telling me that i am in the post. and my first impression was like "omg!" *tercengang "biar betul ajami". haha! soalan saya, betul eh secara rawak je? haha. bukan apa, blog saya hanya suka2 takde apa pengisian sgt pon. laen lah kalau blog2 mcm ray ke. ada la juga humour dan pengisian nye yg tersendiri. ahah. apa2 pon abg ajami, trima kasih la ;)

menulis dari hati, bukan menulis untuk dihargai.

peace.

*masih lagi ketawa dengan hakikat ;D

Miss Brat berkata...

Thanks so much ajami...

Wow..what a pleasant surprise!

Ajami Hashim berkata...

hey korang suma mmg kewl lah! muahhh!

Nite Garden berkata...

Tuan tanah yg baik budi,
Semoga Allah merahmati dan memberi rezeki yg melimpah ruah kpd kita semua utk dinikmati.. Ameen

Terima kasih Ajami :D

Muhammad berkata...

hohohohoohohho

macam majalah FORBES lah nieh .

uncle , nieh kumpul pengikut nieh.
Jangan buat skim sistem Piramid plak..hoohohoh..

gud luck ya.
:)