Ahad, 11 Februari 2007

Bual Santai Ajami & Bade - pt.1

Rakaman ini ialah pt.1, saya akan upload lagi pt.2 nanti. Sekrg tgh bercuti sakan dgn family kat Penang nih! Audionya agak kureeng skit.. TQ so much to Ira Fazir, Anita, Ve, Bade, Gaya, TU, Que, Awal, Nana, Sherry dan suma2lah krew Malaikat Maut. Juga terimakasih giler babs kpd Kash e.d. yg jd tukang tangkap gambar bidan terjun kuak lentang di sepanjang lawatan ke lokasi penggambaran Malaikat Maut pd 9 Feb '07 yg lalu.

10 ulasan:

Azer Mantessa berkata...

alahai, mang kurang jelas sikit YouTube ... tapi enjoy bercuti kat Penang dulu pastu buat entry bertulis ek ... hehehe ... demanding haku :D

*gurau jer

fiebie berkata...

ajami, i was there, kat sentul masa dia orang buat shoot kereta masuk sungai tu.

hik hik... suka tul abang bomba ramai

Kash E.D. berkata...

fieb,

u sama cam joe lee...

*gatai*

haks!

jgn mare ye kak...

opss!

K.

Budiey berkata...

I ni layak sebagai kameraman je,
tak gitu tuan presiden?

irafazir berkata...

siapa yang nak jadi camereman pro mestilah rajin... yang penting best kan. anyway TQ kerana datang. fiebie u datang kenapa tak call saya. u tinggalarea situ ke.
irafazir

rewan ishak berkata...

wah ajami.. ko dah jadi wartawan di lokasi. bagus! tak payah tunggu filem kluar baru review. tgh shooting pun dah ader coverage!

fiebie berkata...

ira fazir, kebetulan ada di kawasan tersebut. saya tengok ada kekecohan, pastu saya join le tengok.

maddox berkata...

aku setuju dengan rewan. patutnya ajami, ko kena buat full coverage dari awal sampai post-production, dubbing, sound mixing, editing semua lah...heheheh

jimi berkata...

ajami, aku lah silent reader.selalunya aku banyak membaca dan jarang sangat drop komen kat org lain punya blog. tambah lagi blog ko bicara skrip, sebab panjang sangat dan aku take notes je lah.hehehe. so now u know i am ur silent reader. tapi tak sepopular mcm 'korang' semua.

one berkata...

ira fazir x sintox?