Rabu, 28 Oktober 2009

Ajami Hashim @ kosmo!

klik & baca kat sini >> KOSMO!



Salaam..

Terima kasih kepada wartawan Aqmar Alladad dan jurugambar Farizwan :-)

Alang-alang kot ada pelayar baru mai melawat blog saya ni, apakata saya iklankan sekali bahawasanya skrip telefilem sulung tulisan saya berjudul Tunjang Sa'adah sedang di-shoot dah masuk hari ke-3.. Insyaallah ia akan ke layarkecik TV3 di slot cerekarama dalam bulan Nov nanti.. tarikh tayangan sebenar akan diwar-warkan segera-gera akan datang! huhu!.. juga kat MASKARA SHORTIES hari Sabtu nanti akan dilancarkan secara rasminya Buku Untuk Filem ESTET (yay! berapa kali mau lancar wey???) oleh Amir Muhammad taukeh Mataharibooks penerbitnya! serentak juga dengan pelancaran Buku Untuk Filem PISAU CUKUR

Yezza! Hidup semakin meriah nampaknya! lalala! huhuhu!

*koleksi youtube ajami vs. org2 lain kat sini
*ulasan2 filem & dll kat sini

*kalau nak play youtube kat blog ni, sila mute-kan/pause-kan mp3 lagu jiwang kat link sebelah kanan tu yer adik2!

TEASER


PART.1


PART.2


PART.3

15 ulasan:

[r][a][y] eusouff berkata...

Ombakkkk tsunami utk ajami hashim !!!

boleh masuk persatuan 'tamu blogger' Kosmo selepas ni...LOL

i'm shin... i'm inesen berkata...

m(^o^)m

azrifilms berkata...

ajami, datang ke uitma tayangan filem perdana pada 30 oktober 2009 jam 7.45pm di Uitm induk shah alam institut kepimpinan qualiti.

check blog saya.

ajak fadz.

Adam Arjuna berkata...

hoho...
hebat la ajami..
tetiba terasa kagum + bangga lak diri ku ini sbb diri mu terpampang di dada akhbar...

makin femes la blog ni nnt...

congrates bro.. :)

I am Karl berkata...

congrats

satu demi satu kejayaan tuk bro!!!!

teruskan teruskanlah ....

edzlin007 berkata...

wuuu cayalah.

pisau cukur pun ada buku? saya nak. macam mana nak beli? sebab saya tak boleh ke pelancaran tu

kaizar berkata...

wow! tahniah tahniah tahniah!

Adi Luqman berkata...

wo..tahniah bang!!!! satu satu kejayaan menyusul..harap berterusan! InsyaAllah! :)

$uNmeloN berkata...

TAHNIAH BRO..
teringin nak jadik tamu blogger mcm you n ray n lain2 @ KOSMO.. :D

Tanpa Nama berkata...

tahnian bro..akhirnyer kn...


dbi

omgpetch berkata...

congrats abg ajami!

zamshahrizal berkata...

tahniah bro....siapa yg direct telemovie tunjang saadah tu?

Ajami Hashim berkata...

Salaam all,

ajami tgh bz ya amat skrg dgn Tunjang Sa'adah.. apa2 pun TERIMAKASIH sgt2 kpd suma! muahhh!

Joey Mie berkata...

congrarz bro...cayalah tahniah..

ryann berkata...

glamerzzzz tu bang!!